Rahsia Cerah Persis Gadis SIAM

Posted by Teamon crew on

Pada zaman yang kian membangun ini, terdapat pelbagai cara dan jenis produk yang telah dikeluarkan untuk mendapatkan kulit yang lebih cerah.

Bukan perempuan sahaja yang menginginkan kulit yang cerah malah, kaum adam juga inginkan kulit yang cerah untuk tampak kelihatan lebih menarik.

Ia tidaklah begitu mudah dan tidak begitu sukar untuk mendapatkannya kerana ia juga bergantungan pada kesungguhan individu tersebut.

CARA MENCERAHKAN KULIT GELAP

BACA SINI: CERAH PADA BAHAGIAN CELAHAN 

Seperti yang semua tahu, pada zaman yang kian membangun ini sudah terdapat pelbagai jenis poduk yang telah dikeluarkan untuk mencerahkan kulit wajah.

Teamon Malaysia juga mempunyai satu produk yang mampu untuk mencerahkan kulit wajah iaitu Beetroot Mask.

CARA MENCERAHKAN KULIT GELAP

Beetroot Mask ini telah improve formula dengan memasukkan pearl powder ke dalamnya. Pearl powder berperanan untuk meningkatkan keupayaan kulit bagi mengekalkan kelembapan dan sekali gus menghasilkan kulit yang cerah dan glowing.

Malah, dalam masa yang sama terdapat banyak feedback daripada customer yang mengatakan bukan sahaja kulit mereka menjadi cerah akan tetapi masalah parut jerawat juga mula pudar.

Dengan itu, ia membuktikan betapa kuatnya kandungan yang ada pada beetroot mask ini mampu untuk mengatasi masalah yang ada pada kulit wajah.

Antara kandungan utama yang ada pada beetroot mask ialah:

- Beta Glucan

- Pearl Powder

- Hyaluronic Acid

CARA MENCERAHKAN KULIT GELAP

Tambahan lagi, yang lebih menariknya apabila semua jenis kulit boleh menggunakannya. 

Selain itu, dengan beetroot mask juga boleh dijadikan DiY dengan mencampurkan kandungan bahan lain ke dalamnya mendapatkan kesan yang lebih efektif.

Antara bahannya ialah:

BAHAN-BAHAN

- Beetroot Mask

- Tepung Beras

- Air

BACA SINI: CERAH PADA BAHAGIAN CELAHAN 

CARA PENYEDIAAN

Sediakan dua sudu tepung beras dan masukkan beeroot mask kedalamnya. Dalam beetroot mask mempunyai pearl powder, untuk pengetahuan ringkas gadis di siam gemar menggunakan pearl powder untuk mendapatkan kulit yang licin dan cerah.

Seterusnya, masukkan sedikit air dan gaul sehingga rata. Selepas itu, lumurkan pada bahagian tangan dan biarkan ia selama 10 minit.

Setelah ia kering, bilas menggunakan air. Untuk mendapatkan kesan yang lebih lagi, lakukan ia dua hingga tiga kali.

Kesimpulannya, pada zaman era globalisasi ini tiada lagi alasan yang ingin dikatakan untuk mendapatkan kulit yang cantik, cerah dan glow.

Ini adalah kerana, terdapat pelbagai jenis cara yang boleh dilakukan, sama ada dengan mengambil cara yang mudah atau susah. 

Dalam masa yang sama, lakukan dengan bersungguh-sungguh sehinga mendapatkan kesan yang terbaik dan lebih baik daripada sebelum ini.

← Older Post


Comments


  • ] Egaonu qqx.nzgm.teamon.com.my.tnx.cj http://slkjfdf.net/

    yigewopihoye on
  • ] Eruboxupu bbq.niih.teamon.com.my.kxd.oi http://slkjfdf.net/

    obisoqibut on

Leave a comment