''Saya pun tak tahu kenapa skin saya sangat berjerawat''

5 Fungsi Teamon treatment set

  • Jerawat
  • Breakout
  • Jerawat pasir
  • Sunburn
  • Kulit berminyak

''1 Set treatment boleh digunakan sehingga 1 bulan ''

''Hanya guna sekali sehari je jerawat dah kecut. Sebelum ni kulit merah-merah sekarang dah semakin okay''

Haizat Mohd 

Sarawak

''Siapa cakap pakai produk natural tak boleh dapat kulit cantik? Ni result selepas guna 2 set ''

Bashirah Yusof

Perak 

''Pernah tak rasa down sebab dah cuba macam-macam tapi tak berkesan. Nasib baik jumpa teamon. Kulit nampak bersih sangat selepas 3 set penggunaan''

Tahirah Najwa

Pulau Pinang

4 bahan utama didalam Treatment set

PH timun sama seperti PH wajah kita.

Timun secara semula jadi dapat memberikan manfaat untuk mengatasi masalah jerawat dan mengecutkan jerawat tanpa kesan sampingan. Kajian menunjukkan timun pempunyai PH yang serupa dengan kulit wajah.

Kandungan vitamin A, B2 dan C secara semula jadi dalam timun dapat melawan pigmen melanin yang menyebabkan kulit wajah menjadi gelap. Dengan penggunaan yang berterusan ia boleh membantu wajah nampak lebih cerah dan bersih..

Tingkatkan sistem pertahanan kulit wajah dengan Glycerin.

Berfungsi untuk melembabkan wajah dan membantu masalah kulit kering. Sapuan secara konsisten produk ini pada wajah , akan membantu kulit menjadi lebih lembab.

Glycerin yang terkandung dalam Teamon cucumber hydration serum juga boleh meningkatkan sistem pertahanan pada wajah dimana ia akan meningkatkan kemampuan untuk menjaga kulit wajah dari masalah kulit merah-merah dan kering.

.

Bantu kulit kekal lembab dengan Hyaluranic Acid.

Berfungsi untuk memengang 1000 kali kelembapan pada wajah dan membuat wajah nampak lebih tegang, lembab dan sihat.

Selain itu fungsi Hyaluranic Acid dalam Teamon cucumber hydration serum adalah untuk mencegah liang roma tersumbat yang boleh menyebabkan masalah jerawat.

Fungsi lain adalah untuk membaiki masalah kulit sunburn akibat terkena pancaran UV secara berlebihan..

Ceramide bantu kurangkan jerawat .

Kandungan ceramide dalam Teamon cucumber hydratin serum memainkan peranan untuk menjaga struktur kulit agar tetap kuat dan sihat dengan mengikat sel-sel di permukaan wajah, sehingga membentuk lapisan pelindung yang utuh.

Ini diperlukan oleh wajah untuk mengurangi masalah seperti jerawat dan lain-lain.

KUNCI UNTUK MENDAPATKAN KULIT YANG CANTIK ADALAH KELEMBAPAN

Teamon cucumber hydration serum menggunakan bahan-bahan seperti Cucumis sativis , Glycerine , Ceramide dan Hyaluronic acid yang dipercayai boleh melembabkan kulit wajah dan mengimbangi PH kulit untuk mendapatkan kulit yang lebih sihat secara semula jadi. 


SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT

Ibu mengandung

Berdasarkan bahan - bahan yang terkandung didalam produk ini, Teamon brightening set selamat untuk digunakan oleh ibu mengandung disebabkan bahan yang digunakan dalam kepekatan yang rendah

Kulit sensitif

Perlu diketahui sama ada kesan sensitif anda adalah disebabkan makanan atau bahan yang terkandung didalam produk. Semak kandungan bahan yang dipaparkan untuk memastikan produk ini selamat untuk digunakan oleh anda..

Kulit jerawat/Breakout

Ini adalah cara selamat untuk mengecutkan jerawat, mengurangi breakout dan mengimbangi PH pada wajah. Timun dapat menenangkan kulit dari dalam keluar. Ia akan membantu kulit lebih sihat. Kandungan B5 yang tinggi dalam timun membantu dalam merawat breakout dan jerawat.

Green Tea akan masuk jauh kedalam lubang pori untuk membunuh kuman penyebab jerawat.

Spray pada wajah selepas mencuci muka dan boleh juga digunakan bila-bila masa ketika wajah anda terasa kering.

Apa yang ada dalam treatment set?

Produk yang akan anda terimaHarga
Teamon vitamin c serumRM38
Teamon cucumber serumRM39
Teamon green tea facemistRM20
Jumlah sebenarRM96

Harga asal RM96

NOW! RM76 + Free green tea facemist

PROMO RAYA

Free Shipping
Free cica mask
Free green tea facemist
Free travel kit

dengan pakej Happiness Box

Free Shipping seluruh Malaysia. Semenanjung RM8 dan Sabah/Sarawak RM14.30. Nikmati penjimatan berganda free shipping, free sample, free box dengan Happiness Box.

Cabutan bertuah

Buat pertama kalinya Teamon menyediakan hadiah untuk cabutan bertuah. Dengan pembelian mana-mana Happiness Box , secara automatik anda layak untuk menyertai cabutan bertuah.

Antara hadiah menarik disediakan adalah :

5x Tefal Steam Iron bernilai RM400 setiap satu
5 x Airbot iRoom vacum cleaner bernilai RM300 setiap satu
5x Khind Multi Blender bernilai RM150 setiap satu.

Rimas dengan masalah jerawat yang tak hilang-hilang?

Teamon adalah produk penjagaan wajah natural yang menjadi inspirasi untuk Malaysia. Dapatkan penjimatan berganda free shipping, free sample, free box dengan Happiness Box sekarang

serum jerawat terbaik di malaysia
serum jerawat terbaik di malaysia
face mist terbaik di watson
ubat kecutkan jerawat
natural skincare brands
ubat hilangkan jerawat
vitamin c for skin lightening

Customer choice

Teamon treatment set

MYR76.00
View Details
best skin care products 2020 malaysia
best skin care products 2020 malaysia
serum untuk jerawat dan berminyak
face mist terbaik di watson
how to clean derma roller
dermaroller watson
pengalaman dermaroller sendiri
 best vitamin c serum recommended by dermatologist
local product skincare malaysia
best skin care products 2020 malaysia
natural skincare product

Happiness box - Scar + Treatment set

MYR163.00
View Details
serum untuk jerawat pasir
serum untuk jerawat pasir
serum terbaik untuk jerawat
serum jerawat terbaik
serum jerawat di watson
skincare review malaysia

Teamon cucumber hydration serum

MYR38.00
View Details
best vitamin c for skin
best vitamin c for skin
best vitamin c serum recommended by dermatologist
best vitamin c serum drugstore
vitamin c serum for beginners
watson malaysia skin care products

Teamon vitamin c serum

MYR38.00
View Details
Vitamin C & cucumber serum sample
Vitamin C & cucumber serum sample
serum untuk parut jerawat merah
Vitamin C & cucumber serum sample
parut jerawat watson
cara nak putihkan muka dan glowing
cara menghilangkan jerawat
vitamin c serum benefits
premium skincare brands malaysia

Vitamin C & cucumber serum sample

MYR0.00
View Details