''Parut berlubang tidak boleh dihilangkan menggunakan cream/serum. Ia perlu treatment khusus''

Dr David , Certified dermatologist.

5 fungsi Teamon scar roller

  • Parut berlubang
  • Parut jerawat
  • Jeragat
  • Pori terbuka
  • Pencerahan wajah

''1 Set scar roller boleh digunakan sehingga 2 bulan atau 10 kali penggunaan''

''Untuk yang dah lama ada masalah parut jerawat, Wajib guna scar roller ni, sangat berkesan'' .

Nancy Nadia

Selangor

''Mudahnya nak hilangkan parut jerawat ni, sebelum ni perlu masa berbulan-bulan untuk hilang parut jerawat. Dengan 3 kali roller je dah dapat perbezaan ketara pada kulit wajah''

Abah Pann

Perak

''Kenapalah saya tak jumpa produk ni dari awal. Dari dulu tercari-cari produk yang boleh hilangkan parut dengan cepat. Nasib baik nampak iklan dekat timeline''

Qaqa

Melaka

Apakah maksud Microneedling? 

Micronneedling adalah prosedur menggunakan jarum-jarum halus untuk menghasilkan luka-luka kecil pada wajah untuk menggalakkan penghasilan kolagen.

Apakah tujuan aktiviti ini dilakukan?

Tujuan utama aktiviti ini adalah untuk menghasilkan 1 lapisan tisu kulit baru pada pemukaan wajah yang membantu mencantikkan, memudarkan parut , mengurangi parut berlubang, mengecilkan bukaan pori dan mengurangi wajah yang berjeragat.

.

Adakah teknik ini benar-benar berkesan?

Teknik ini telah dijumpai pada tahun 1994 oleh dermatology khusus untuk menghilangkan masalah parut. Teknik ini telah digunakan secara meluas di negara luar. Disebabkan kurang pendedahan. Ia nampak masih baru untuk negera kita. Walaubagaimana sekali pun, Ia telah terbukti berkesan dengan penggunaan secara konsisten dan betul.

Adakah ianya selamat dan menyakitkan?.

Dematology meluluskan aktiviti Microneedling dilakukan secara DIY mengikut terma yang telah ditetapkan. Teamon Malaysia telah mengambil langkah untuk mengikuti sepenuhnya langkah-langkah tersebut untuk memastikan ianya selamat dan berkesan untuk semua pelanggan kami.

Selain itu , semua pelanggan akan di beri panduan lengkap tentang cara penggunaan melalui , buku panduan , group support , video tutorial dan artikel berkaitan. Ini memastikan pelanggan mendapat maklumat secukupnya untuk melakukan aktiviti ini dirumah.

.

''Kebaikan serum akan terus meresap masuk kedalam kulit wajah. Dengan cara ini kesan pencerahan pada kulit wajah akan dapat dilihat dengan lebih cepat''

''Isopropyl digunakan sebagai pembasmi kuman sebelum digunakan pada wajah''

Untuk menjamin kebersihan pada tahap optimum , Isoprophy Alcohol berfungsi untuk membersihkan scar roller sebelum digunakan pada wajah anda. Ia menjamin tahap kebersihan mengikut cadangan dermatologi untuk produk ini sebelum menyentuh wajah. Isoprophy ini diberi secara percuma kepada anda.

Teamon scar set

Produk yang anda terimaHarga asal
Teamon vitamin C serumRM38
Teamon scar rollerRM52
Teamon isoprophy RM30
Teamon oat bar soap RM9
Jumlah asal RM129

Harga asal RM129

NOW! RM87 + Free Isoprophy + Free oat soap

PROMO RAYA

Free Shipping
Free cica mask
Free green tea facemist
Free travel kit

dengan pakej Happiness Box

Free Shipping seluruh Malaysia. Semenanjung RM8 dan Sabah/Sarawak RM14.30. Nikmati penjimatan berganda free shipping, free sample, free box dengan Happiness Box.

Cabutan bertuah

Buat pertama kalinya Teamon menyediakan hadiah untuk cabutan bertuah. Dengan pembelian mana-mana Happiness Box , secara automatik anda layak untuk menyertai cabutan bertuah.

Antara hadiah menarik disediakan adalah :

5x Tefal Steam Iron bernilai RM400 setiap satu
5 x Airbot iRoom vacum cleaner bernilai RM300 setiap satu
5x Khind Multi Blender bernilai RM150 setiap satu

Pilih Teamon scar roller untuk hilangkan parut , pori terbuka & parut berlubang

Teamon adalah produk penjagaan wajah natural yang menjadi inspirasi untuk Malaysia. Dapatkan penjimatan berganda free shipping, free sample, free box dengan Happiness Box sekarang.

dermaroller watson
dermaroller watson
testimoni dermaroller
how to clean derma roller
vitamin c serum best
how to clean derma roller with dettol
cleanser for acne scars
pengalaman dermaroller sendiri
serum untuk parut berlubang di watson
premium skincare brands malaysia

Customer choice!!

Teamon scar set

MYR87.00
View Details
skincare malaysia terbaik
skincare malaysia terbaik
clear dermaroller review
dermaroller review
how to clean derma roller without alcohol
pengalaman dermaroller sendiri
how to clean derma roller without alcohol
vitamin c serum benefits
best face wash for acne and pimples
best drugstore skincare malaysia
cara guna dermaroller

Happiness box - Scar set + Scar set

MYR174.00
View Details
Happiness box  - Scar & Brightening set
Happiness box  - Scar & Brightening set
produk drugstore untuk parut berlubang
Happiness box  - Scar & Brightening set
Happiness box  - Scar & Brightening set
jenis parut jerawat
produk hilangkan parut jerawat berlubang di watson
natural face cleanser for acne
Happiness box  - Scar & Brightening set
Happiness box  - Scar & Brightening set

Best seller!!

Happiness box - Scar & Brightening set

MYR147.00
View Details
best skin care products 2020 malaysia
best skin care products 2020 malaysia
serum untuk jerawat dan berminyak
face mist terbaik di watson
how to clean derma roller
dermaroller watson
pengalaman dermaroller sendiri
 best vitamin c serum recommended by dermatologist
local product skincare malaysia
best skin care products 2020 malaysia
natural skincare product

Happiness box - Scar + Treatment set

MYR163.00
View Details
dermaroller watson
dermaroller watson
clear dermaroller review
vitamin c serum the ordinary
cara betul guna dermaroller
vitamin c serum the ordinary
cara guna dermaroller
pengalaman dermaroller sendiri
saiz dermaroller untuk parut berlubang
pengalaman dermaroller sendiri

Teamon scar roller

MYR52.00
View Details
Vitamin C & cucumber serum sample
Vitamin C & cucumber serum sample
serum untuk parut jerawat merah
Vitamin C & cucumber serum sample
parut jerawat watson
cara nak putihkan muka dan glowing
cara menghilangkan jerawat
vitamin c serum benefits
premium skincare brands malaysia

Vitamin C & cucumber serum sample

MYR0.00
View Details